A SZEMEDNEK HIGGY!

Széles a szalag, óvodás feszíti, politikus vágja 2.

A folyamatos kampányolás jó terepei a gyermekintézmények. Itt nem áll útjába senki a politikai akciózásnak.

Két hete számoltunk be arról, hogy Kabán avatott új udvari játékokat az egyik óvodában Bodó Sándor (Fidesz) hajdú-bihari országgyűlési képviselő, aki nem pihent az április 3-ai választás, az újabb parlamenti kétharmad elnyerése óta sem.

A napokban Bodó választókerületének egy másik városában, Nádudvaron adták a képviselő kezébe az ollót.

Ilyenkor mindig a kamerába kell nézni!
Facebook

A fideszes politikus a történtekről több fotót és némi szöveget jelentetett meg a közösségi hálón:

„Élményt adunk a gyerekeknek. Nádudvaron elkészült a második Ovi-Sport pálya. Gratulálunk!”

Ebből nem derül ki most sem – ahogy két hete Kaba esetében sem –, hogy mindehhez mi tevőleges köze van az országgyűlési képviselőnek, miért ő az avatók egyike.

Facebook

Némileg több információ olvasható a pályaavatóról Nádudvar hivatalos közösségi oldalán, ám itt sem találtunk arra vonatkozó tényeket, miért Bodó, miért nem például egy nagycsoportos óvodás vágja el a szalagot, amit felnőttek húznak ki előtte, miért csak díszletként és pusztán eszközfunkciót kapva szerepeltetik a gyerekeket ilyen óvodai szalagvágásokkor.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

Ajánljuk szíves figyelmedbe heti hírlevelünket, amiben legfontosabb publikációinkról és a Debreciner szerkesztőségének háttérmunkálatairól, kiadónk akcióiról adunk tájékoztatást! Itt lehet feliratkozni!

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.