Kósa Lajos is Ulbert Mónikát támogatja – Délmagyar, Szegeder

A Fidesz országos alelnökével (aki egyben Debrecen egyik országgyűlési képviselője is) gyűjtött aláírásokat,és kopogtatott be a helyiekhez Újszentivánon Ulbert Mónika, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. Újszentivánon jövő héten vasárnap lesz az időközi választás, ahol a település polgármesteréről és a képviselő-testület tagjairól is döntenek.

A KESMA kötelékébe tartozó Délmagyar hírportál számolt be arról, milyen kampánytevékenységet folytatott Kósa Lajos Csongrád-Csanád megyében. Mint írják, „Kósa Lajos azt mondta, hogy azok a politikai erők, amelyek képesek „normálisan” együttműködni, azoknak van esélye végrehajtható programot készíteni, erre pedig a Fidesz-KDNP pártszövetség képes. Emlékeztetett a tavaszi választásokra, és arra, hogy az emberek arra bízzák a vezetést települési szinten is, akik képesek nemzetben gondolkodni és a mindennapokban is képviselni őket.”

delmagyar.hu

Kósa Lajos újoncnak számít errefelé írja a Szegeder független online újság, ami emlékeztet arra is, hogy miért van szükség időközi választásra Újszentivánon.

További részletek a Délmagyar és a Szegeder cikkeiben olvashatók.

FRISSÍTÉS!
A Szeged melletti mintegy 1900 lakosú község képviselő-testülete február 9-én döntött feloszlatásáról, miután a települést 2006 óta vezető Putnik Lázár (független) polgármestert - és két társát - nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás, valamint hűtlen kezelés gyanúja miatt őrizetbe vették.
A valasztas.hu-n olvasható adatok szerint az érvényesen szavazók közül 324-en Bodó Imrét támogatták. Binszki Olivér (független) 291, Ulbert Mónika, a Fidesz-KDNP jelöltje 220, Maczelkáné Minyó Judit (független) 40, Waltrich Csaba (független) 10 szavazatot kapott. (mti)

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.