A rezsivariálástól a katás demonstrációkig – A Debreciner munkatársa a Flaszterben

Három újságíró beszélget az elmúlt napok aktualitásairól csütörtökönként a Magyar Hang szerkesztőségében. Így történt ez tegnap is. VIDEÓ
Polgár Tóth Tamás, Dévényi István és György Zsombor a Flaszter felvétele előtt 2022. július 21-én
Magyar Hang

A Magyar Hang hetilap a saját közösségi videócsatornáján élteti, óvja a Flaszter című beszélgetős műsort, ami csütörtökönként látható a másik közkedvelt produkció, a Kötöttfogás után – alternatív tájékozódási lehetőséget adva azok számára, akiknek elegük lett például a közmédia jellegét már teljesen elveszített állami televízióból.

A Flaszter legutóbbi – július 21-ei – adásának résztvevője volt a Debreciner újságírója, Polgár Tóth Tamás, aki a Magyar Hang főszerkesztőjével, György Zsomborral és a Flaszter „házigazdájával”, Dévényi Istvánnal cserélt eszmét az utóbbi napok aktualitásairól.

Köszönve munkatársunk meghívását, ajánljuk a tegnapi műsort és a Magyar Hangot. Nézzétek, olvassátok, támogassátok vagy fizessetek elő rá! Legyen, legyünk!

Íme a műsor:

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.