Kétszer is átadták ugyanazt a játszóteret Debrecenben

Egyszer vasárnap, a gyerekeknek, egyszer pedig hétfőn, hivatalosan. A polgármester mindkét alkalommal beszélt, s mindkét alkalomról beszámolt az önkormányzati média.
Papp László vasárnap és hétfőn
Facebook

Nem volt egyszerű megépíteni a Sziget-kék játszóteret, amit a korábbi Ötholdas Pagonyból alakítottak át a Nagyerdőn. Az eredetileg tervezett határidő(k)re nem is sikerült befejezni az Európai Unió 1,495 milliárd forintos támogatásával megvalósított beruházást – ahogy arról a Debreciner több alkalommal is beszámolt. Már az előkészületeknél is megesett, hogy 4 és fél hónap eltéréssel kétszer is megmutatták a sajtónak ugyanazokat a látványterveket Debrecen vezetői.

Most biztos, ami biztos alapon először 2022. július 31-én, vasárnap adta át nagy médiafigyelemmel övezve a játszótér kulcsát a gyerekeknek Papp László (Fidesz) polgármester, majd rá egy napra, 2022. augusztus elsején is tartottak egy – immáron hivatalosnak mondott – átadást a média jelenlétében. Az önkormányzati televízió és hírportálja mindkét eseményről részletesen beszámolt, ahogy a közösségi hálón több helyén is hírt adtak a vasárnapi és a hétfői alkalomról is.

2022. július 31.

Papp László - Sziget-kék
Facebook
Facebook

2022. augusztus 1.

Kapcsolódó írások:

- 4 és fél hónap után ismét megmutatták a sajtójuknak a látványterveket Debrecen vezetői

- Rég el kellett volna készülnie, de még mindig építik a Sziget-kék játszóteret Debrecenben az Európai Unió támogatásából

- Nem stimmel a debreceni alpolgármester magyarázata a Sziget-kék játszótér átadásának hónapok óta tartó csúszásáról

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.