Balesetet szenvedett egy munkás a debreceni BMW-gyár építésénél

Beleesett egy aknába, a tűzoltók mentették ki. FRISSÍTÉS: A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a fiatal férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.
A BMW-gyár építési területe Debrecen határában
YouTube

A Debreciner arról értesült, hogy ma, augusztus 5-én baleset ért egy munkást a debreceni BMW-gyár építésénél.

A katasztrófavédelem érdeklődésünkre arról tájékoztatta a szerkesztőségünket, hogy egy férfi beleesett egy 5 méter mély kibetonozott aknába. A tűzoltók a sérültet egy kosárhordágyba fektették, majd kötél segítségével emelték ki az aknából. A kimentését követően a férfit a mentőszolgálat kórházba szállította.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa a Debreciner kérdésére elmondta, sem szabálysértés, sem bűncselekmény gyanúja nem merült fel a balesettel kapcsolatban.

A sérült munkás állapotáról érdeklődtünk a mentőszolgálattól, a baleset körülményeinek további részleteivel kapcsolatban pedig a BMW Csoportot kérdeztük. Amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

FRISSÍTÉS: Nem sokkal cikkünk megjelenését követően az Országos Mentőszolgálattól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a baleset helyszínére riasztott mentőegységük a fiatal férfit könnyebb sérülésekkel szállította a területileg illetékes kórházba.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.