AZ OLVASÓ ÍRJA

Vaddisznókat hívogató dagonya Debrecen belvárosában

Gyorsuló ütemben pusztul az Erzsébet és az Ispotály utcák közötti zöldterület.
Debrecen, Erzsébet utca
Olvasónk küldte

„Hosszú évek óta jelzem (nem csak én) a problémát, fotókkal is illusztrálva, kezdetben Szabó Gyula, majd Piros Zoltán önkormányzati képviselőknek. Az illetékesek nem reagálnak, a helyzet szinte hétről hétre romlik. Az ingyenes parkolók a reggeli munkakezdésre dugig megtelnek. A baj nem is ez lenne. Amikor elfogynak, jön a zöldterületek elfoglalása, ha kell, a járdán szlalomozva. A fű eltűnt vagy rövidesen kipusztul, a járdák összetörve, egy-egy esős napon vaddisznókat hívogató a dagonya.” Írta szerkesztőségünknek küldött fotóihoz debreceni olvasónk, aki nem járult hozzá, hogy a nevét megjelentessük.

Olvasónk küldte
Olvasónk küldte
Olvasónk küldte
Olvasónk küldte
Olvasónk küldte
Olvasónk küldte
Olvasónk küldte
Olvasónk küldte
Olvasónk küldte

Köszönjük a fotókat és a hozzájuk írt sorokat! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.