AZ OLVASÓ ÍRJA

A fát nem frissítik

A minap arra lettem figyelmes, hogy a Nagyállomás előtti téren, ahol a villamosok megfordulnak, két gödröt ástak ki a járda mellett…
Mr. Paparazzo

Tisztelt Debreciner Szerkesztősége!

A minap arra lettem figyelmes, hogy a Nagyállomás előtti téren, ahol a villamosok megfordulnak, két gödröt ástak ki a járda mellett. Hurrá, gondoltam magamban, biztos fákat ültetnek majd a kiszáradtak helyére! Másnap aztán megint megjelentek a munkások, de nem facsemetéket hoztak magukkal, hanem egy „szép nagy” hirdetőoszlopot, és annak a talapzatát helyezték a kiásott gödrökbe. Mintha nem lenne már épp elég hirdetőtábla ezen a részen! Bezzeg az évek óta kiszáradt kis fát, ami a villamosmegálló mellett látható, nem képesek eltávolítani és egy új fával pótolni az arra illetékesek!

Mr. Paparazzo

Mr. Paparazzo

Köszönjük a fotókat! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.