800

Egy piréz elképzelt tanúvallomása az Európai Parlamentben

Önöket senkiházi gazembereknek fogják titulálni.
facebook.com/EuropaiParlament

Köszönöm szépen a szót, Elnökasszony!
Tisztelt Képviselő Hölgyek és Urak!

Először is engedjék meg nekem, hogy megköszönjem a tanúvallomásom megtételének lehetőségét a jó Istennek és a magyar származású Gipsz Jakab képviselő úrnak, aki azt kérte, hogy tanúként engem hallgassanak meg két percben, az ő felszólalása idejének a terhére! Köszönöm, elnökasszony, hogy ezt engedélyezte! Persze örülök annak, hogy Gipsz Jakab úr volt az egyetlen, aki ezzel a nem túl ismert lehetősséggel élt, így kevés vád érheti majd az Európai Parlament ülését vezető személyt.

Tisztelt Képviselő Hölgyek és Urak!

Tartsuk szem előtt: az EP plenáris ülésének témája, hogy Önök eldöntsék; az európai uniós értékeket továbbra is rendszerszintű veszély fenyegeti-e Magyarországon, avagy sem. A demokrácia és az alapvető jogok helyzete a hetes cikk szerinti eljárás elindítása óta a magyar kormány „szándékos és szisztematikus erőfeszítései miatt” tovább romlott, avagy sem?

facebook.com/EuropaiParlament

Ezután az elég hosszúra sikerült bevezető után csak annyit szeretnék mondani, hogy bár nem létezem (azaz egy barnabőrű rétegként talán igen, de semmiképpen sem számítok, mint teljes jogú polgár), a magyarok úgy utálnak engem, mint a bűnt! Egyébként egymást is. Igen sokan elutasítják az arab számok használatát például, ami arra utal, hogy az oktatási rendszerük sokat romlott, és a Magyarországon működő, erősen a goebbelsi propagandára hasonlító, egymondatos, szinte tömegpszichózist kiváltó, folyamatos agymosás hatására bizony butábbak lettek az emberek.

A magyar kormány által működtetett és teljesen elfogult állami televízió, valamint a médiumaik és az általuk használt médiafelületek nem szolgálnak más célt, mint a magyar nép állandó félelemben tartását, az állandó „harcban állást” mindenki ellen, aki kritikát mer megfogalmazni a magyar kormánnyal szemben. „Állítsuk meg Brüsszelt!”, „Ne a magyarok fizessék meg a háború árát!”, „A szomszédunkban háború dúl, ez veszélyes!” Ezek az olykor egymondatos sugalmazó üzenetek és későbbi kiegészítéseik, nagyon őszintén mondom, idegbeteggé tették a magyar népet. Olyan erős a hatás, hogy egy egész nép szenved a magyar kormány teljesen negatív, önmagát és persze miniszterelnökét hősként bemutató gondosan megtervezett és kivitelezett videóitól, olykor tényleg szinte egybites reklámjaiktól, amelyeket még a Youtube-csatornákon sugárzott videókba is súlyos közpénzek árán bevágatnak.

facebook.com/EuropaiParlament

A magyar kormány tagjai az egyik közismert közösségi médiában élik le szinte az egész életüket. Már annak is örülök, hogy legalább a hálószobatitkaik rejtve maradnak előttünk, pedig az LMBTQ+-os, törvénybe iktatott, a meleg emberek ellen indított hadjáratuk idején volt rá esély, hogy így mutatnak majd példát. Szerintem sokan elsírták volna magukat, ha B. Zsolt úr élete lett volna a szemléltető eszköz erre, akinek volt egy hajós incidense, ahol mindenkit elítéltek valamiért, csak őt nem, és még így is komoly lelki sérelem érte.

A magyar kormány tendenciózusan, minden, de minden hírközlés során önmagával azonosítja Magyarországot. Ez nem véletlen, és ez az igazán veszélyes a magyar néptagok számára, mert a magyar kormány maga nem más, mint egy maffiózó típusú szövetségi rendszeren kialakított fasiszta gyülekezet, amely az európai uniós forrásokon gazdagodott meg, rendelte a maga politikai és gazdasági befolyása alá az összes hatalmi ágat, a teljes közigazgatást, és lopott el mérhetetlenül sok közvagyont. Nekünk van olyan polgárunk, akik 12 év alatt gazdagabb lett papíron, mint a nemrégiben elhunyt angol királynő. Ez is sokat elmond arról, hogy kik nyerik a közbeszerzéseket, és hogy miért nem akar az Európai Ügyészséghez csatlakozni a 12 éve egyfolytában uralkodó Fidesz és minipártja, a KDNP, amivel el lehetett érni, hogy az egyház is behódolt a kormánynak, és most csak az az igazi keresztény, akiről a kormány azt mondja, hogy az. Iványi Gáborról, akit Önök is sokan ismernek, nem mondja. Sőt, ami állami támogatást meg lehet vonni a MET egyháztól, azt el is vonják. Másoknak sokmilliárdos vagyonokat helyeztek ki a 2022. április 3-i választás előtt!

facebook.com/EuropaiParlament

Ma a kormányt néhány ezer ember képviseli: rendkívül aljas, és gyanús körülmények között meggazdagodott pénzemberek, és olyan kétezer fő úgynevezett zöldbáró, akik a magyar termőföldek legalább 90%-át uralják. Őket vezeti a Fidesz-KDNP kormány olyan urambátyám, „sógor, koma, gyerek előnyben” stílusban. A törvénykezés több éve rendeleti kormányzáson alapul, a kormány kénye-kedve szerint hozza őket az érdekeinek megfelelően, felkészülési időt sem hagyva az érintettek számára (lásd például, az áram- és földgázszolgáltatás magyar mizériáját, ami megint csak nem szolgál más célt, minthogy nagyon sok pénzt ellopjanak a magyar emberektől).

No, ezen az igen csekély tartalmú szűrőn keresztül is látható, érzékelhető, hogy az Európai Unió nem a magyar embereknek nyújt forrásokat, hanem egy összeszokott bandának, amelyeket az oszd meg és uralkodj elv mentén osztanak ki maguk között. Egy utolsó gondolat: az Európai Unió ezzel a magyar kormánnyal, ezzel a Putyin-barát kormánnyal kígyót melenget a kebelén. Ha kevesebb forrást adnak nekik azért, ha nem adnak azért, de ha megkapják a visszatartott forrásokat, akkor meg azért fognak az agresszor irányába elmozdulni, és akár ki is vezetni a tönkre tett magyar népet az Európai Unióból, mert bizony a saját maguk által, azaz a Fidesz-KDNP képviselői által az országra erőszakolt alkotmányuk és törvényeik szerint ezt is megtehetik. Nemzetközi szerződések megkötésétől és felbontásáról nálunk a maffiózó kormány dönt.

Tisztelt Képviselő Hölgyek és Urak!

A magyar kormány (bár én szívesebben szóluk róluk Fidesz-kormányként) valószínűleg pirézként is hazaárulónak fog engem nyilvánítani. Valószínűleg Önöket (27 ország összesen 705 képviselőjét beleszámolva az ellenvéleményű magyarokat is) – akiket a saját országaik polgárai választottak meg európai parlamenti képviselőnek – senkiházi gazembereknek fogják titulálni. Immáron harmadszor, ugyanazért! Kérem, ne szegje ez a ronda gesztus a kedvüket! Csak az igazi arcát mutatja egy banda, amelyik uralja Magyarországot! Maguk az Európai Unió értékeit hivatottak megőrizni, hát szavazzanak lelkiismeretüknek megfelelő módon, esküjükhöz híven, amit már Magyarországon nem tehet meg a magyar parlament ellenzéki képviselője, mert a kormány rákényszeríti őket, hogy esküdjenek fel egy olyan alkotmányra, amit ők vagy a magyar nép sohasem fogadott el hivatalos úton! Vagy nem kapnak pénzt! Erre is van példa. Nem vehet részt a magyar Országgyűlés munkájában egy törvény szerint megválasztott országgyűlési képviselő, https://www.facebook.com/hadhazyakos nem kaphat díjazást sem, mert a házelnök az eskütételtől való távolmaradása okán ezt nem engedélyezi neki. Nem, ez nem nonszensz, ez Magyarország, ma!

Valószínűleg meghaladtam az időkeretet, elnézést kérek érte, köszönöm a figyelmüket!

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800 .

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.