Kun Adrienn

Ma már jókat sétálunk és puszival köszönünk el.
Kun Adrienn
Törő Vanda

9 éve dolgozom egy pénzügyi cégnél menedzserként. Hiszem, hogy a siker titka a jó csapat. Ennek szellemében vezetem a kollégáimat nap mint nap. A mottóm, ami leginkább jellemez engem: „Célozd meg a Holdat, s még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz!”

Imádok utazni, a kedvenc úticélom pedig Amerika. 4 éve teszi színesebbé az életem az én Marci cicám, aki mellett sosem lehet unatkozni. Mindig van mondanivalója és mindig mosolyt tud csalni az arcomra. A vele való kapcsolatom volt az, ami egyre inkább az állatok felé fordított. Sokáig kerestem, hogy mi lenne az, amivel foglalkozhatnék, és másfél éve véletlenül a Facebookon találtam rá az Együtt az Állatokért Állatvédő Egyesületre . Azóta lelkes önkéntese vagyok a csapatnak. Jelenleg 2 kutyával foglalkozom, Bogival és Kirovval. Mindketten nehezen kezelhetőek voltak, nem nyitottak az emberek felé. Ma már jókat sétálunk és puszival köszönünk el. A legjobb érzés segíteni és boldognak látni őket!

Az ARCOK DEBRECENBŐL sorozatunkban arról érdeklődünk, hogy éppen kit mi foglalkoztat.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.