A HÉT IDÉZETE

„Debrecen az ország iskolája lett”

Mindig tudnak nagyot és még annál is nagyobbat mondani.
facebook.com/PosanLaszlo

A „Déli Gazdasági Övezet látványos fejlődését” tekintették meg a debreceni városvezetők szeptember 28-án. Az önkormányzat hivatalos fejlesztési honlapjának beszámolója szerint a kiránduláson felszólalt Pósán László (Fidesz) debreceni országgyűlési képviselő, aki ezt mondta:

„Debrecen az ország iskolája lett: hogyan kell ipart fejleszteni, hogyan kell várost fejleszteni, hogyan kell mindehhez kellő imázst is teremteni, támogatói kört, forrást és így tovább.”

Pósán a saját közösségi oldalán ekként osztotta meg gondolatait:

„A repülőtér mellett lévő egykori mezőgazdasági területet, ma már Déli Ipari Park néven ismerhetjük. Számos világcég döntött úgy hogy Debrecen ezen részén alakítja ki gyáregységeit, úgy mint például a Krones, Vitesco, Deufol, BHS Trans, Semcorp, CATL, Halms és az EcoPro BM vállalatok is. Ez a fejlesztés méltán bizonyítja azt, hogy Debrecen az ország iskolája lett: megmutatta, hogyan kell ipart, várost fejleszteni, és mindehhez kellő imázst, támogatói kört, forrást teremteni. Hajrá Debrecen!”

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.