A SZEMEDNEK HIGGY!

A tudósítások felének szereplője volt a debreceni polgármester, háromban meg is szólalt

Egy város, egy párt, egy vélemény? A debreceni önkormányzati média rendre hosszan szerepelteti a fideszes politikusokat, az ellenzéki pártok képviselőit meg szinte sehogyan sem.

Napszemle címmel – szombat kivételével – minden nap híradót ad a debreceni városi televízió, így történt ez szeptember 28-án, szerdán is. Bár a város jelentős részét napok óta foglalkoztatja, hogy miként költöztetnek össze iskolákat az energiaválságra hivatkozva, erről az önkormányzati média sem tegnap, sem tegnapelőtt, sem azelőtt, sem semmikor nem számolt be eddig. A Napszemle szerkesztőinek – megrendelőinek? – igyekezete igen régóta töretlen: csak a város fideszes vezetését jó színben, pozitíven megmutató információkat dolgoznak fel.

Papp László polgármester egy híradóban négyszer - 2022. szeptember 28.
YouTube

Tegnap tíz videós anyagból állt a műsor, ebből kettő sporttal foglalkozott, a többi nyolcból négyben szerepelt Papp László (Fidesz) polgármester, háromban Pósán László (Fidesz) országgyűlési képviselő. Egy sportosban pedig Barcsa Lajos (Fidesz) alpolgármester.

Pósán László képviselő egy híradóban háromszor - 2022. szeptember 28.
YouTube

Debreceni ellenzéki pártpolitikusok közül egyetlen egy sem kapott egyetlen egy másodpercet sem az önkormányzati televízió szerdai híradójában. Valójában nincs ebben semmi szokatlan, a debreceni önkormányzat közpénzből működő médiája már közel két és fél évtizede, a Fidesz debreceni regnálásának kezdete óta így működik.

Kapcsolódó csodák:

- Tizenkétszer szerepel a polgármester neve a 8 oldalas kiadványban – Csak jóhírek minden debreceni postaládában!

- Ismét Kósa Lajos és Papp László vezet a jó hírekben

- Kósa-Papp 2:2 - Itt minden hír jó

- Papp László: 4 fotó, 11 névemlítés a Debreceni Korzóban

- Papp László: „Debrecen a világ legjobb városa”

- Papp László: ismét 6 fotó, 13 névemlítés a Debreceni Korzóban

- Papp László: 6 fotó, 14 névemlítés a Debreceni Korzóban

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

MI CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.