Süteményekkel a gazdákra váró kutyákért

Számos módja van a segítségnek.

Az állatok világnapja alkalmából, a világnap utáni pénteken, október 7-én, délután 2 órától jótékonysági sütivásárt és adománygyűjtést szervez az Alternatív Közösségek Egyesülete és a Malter bár az Együtt az Állatokért Egyesületnek. A rendezvényt Debrecenben a Baross Gábor utca 16. szám alatt tartják.

A fotó egy 2020 januári jótékonysági sütivásáron készült, akkor a hajléktalanok megsegítése volt a Baross utcai közösségi esemény célja
NT

A rendezvény célja az egyesület munkájának pénzbeli segítése, valamint az, hogy népszerűsítse az önkéntes munkát és megismertesse az érdeklődőkkel a menhelyek munkáját. Az egyesület és a Malter együttműködése hagyományteremtő szándékú, terveik szerint a következő hónapokban szervezendő jótékonysági süteményvásárok bevételét minden alkalommal más szervezetnek, menhelynek, társadalmi kezdeményezésnek ajánlanák fel.

Az érdeklődők számos módon részt vehetnek az eseményen, süthetnek süteményt és az eladásaik bevételét felajánlhatják a menhelynek, vásárolhatnak az önkéntesek süteménykínálatából, vehetnek a menhely dolgozóitól támogatói ajándékokat. Akik aktívan segítenék a menhely munkáját és rendelkeznek némi szabadidővel, a délután során tájékozódhatnak a jelenlegi önkéntesektől, hogyan segíthetik a menhely dolgozóit. A Malter a bevétel bizonyos százalékát és a pultosok aznapi borravalóját szintén felajánlja az Együtt az Állatokért Egyesületnek.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.