AZ OLVASÓ ÍRJA

A napokban késznek kellene lennie a tócóskerti „rekonstrukciónak”

A debreceni lakótelep tengelye a Holló László sétány, ahol már tizedik hónapja folynak a térkövezési és egyéb munkálatok. Olvasónk friss fotókat készített.
SzG

„A betonozások mellett szintén borzalmasnak tartom, hogy a természetet meg akarják ’ölni’, kiirtani az összes zöldfelületet. Már kismadarakat sem lehet látni, nem beszélve a sünökről, a vakondokról! A sok rovar ezeknek az élőlényeknek az eledele, és ’védik’ az embert a rovarcsípéstől. És mehetünk gyógyszerért a gyógyszertárba, talán ez a jövő.” Debreceni olvasónk, SzG többek között ezeket írta a Tócóskertben készült fotóihoz, amiket szerkesztőségünknek küldött.

SzG
SzG
SzG
SzG
SzG
SzG
SzG
SzG
SzG
SzG

Köszönjük olvasónk fotóit! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.