A NAP VIDEÓJA

Vásármelléki méreg már kora reggel és több napon keresztül

Teherautó vs személygépkocsik - avagy ez a hétvége is jól indul.

Megkezdődött a szokásos őszi nagyvásár Debrecenben, s mint évek óta ilyenkor mindig, most is bebizonyosodott a forgalomelterelés és a lakótelepi parkolás szerencsétlen találkozása - a munkájukat végző teherszállítók kálváriája.

Olvasónk küldte a videót arról, amint egy teherautó a Jerikó utca mögötti szervizúton evickél, próbál vigyázva elhaladni az ahol éppen leparkolni tudó lakók járművei között. Az is jól látható, hogy a zöld autó tulajdonosa a padkától majd' egy méterre állt meg kocsijával. Ha már odaparkolt, mert nem tudott máshova az este, lehetett volna figyelemmel arra, hogy a szűkké váló úton a lehető legtöbb helyet hagyja az elhaladó autók számára. Végül a profi sofőr megoldja a helyzetet nagy türelemmel, s éppen az elég szerencsétlenül parkoló autót védve, illetve a jobbra szintén teljesen útban lévő másik autót is óvva, ám nem kevés vacakolás árán (a videó már csak a végkifejletet tartalmazza, az egész művelet több percig tartott) – írta videóját kommentálva olvasónk.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.