A HÉT IDÉZETE

A nemzeti kormánynak szívügye Debrecen, és minden debreceni gyermek is egy újabb őrhely

Debrecen: „Zakatoló gazdaság, pezsgő kultúra, izgalmas szellemi és egyetemi élet, bővülő turizmus, egyre jobb életminőség.”
A miniszterhelyettes és a polgármester
facebook.com/furjesbalazsbp

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Debrecenben járt Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, Gulyás Gergely miniszterhelyettese. Avatott óvodát, tárgyalt a debreceni polgármesterrel. Ezekről az eseményekről nem pusztán a helyi fideszesek számoltak be a nyilvánosság előtt, hanem maga Fürjes is: két posztban a közösségi oldalán.

Fürjes Balázs őrhely megőrzőt és nevelőt avat
facebook.com/furjesbalazsbp
Itt óvodát avat, itt pedig Papp László (Fidesz) polgármesterrel tárgyal.
...egyre jobb életminőség
facebook.com/furjesbalazsbp

A Papp Lászlóval tartott munkamegbeszéléséről posztolta azt a miniszterhelyettes, hogy „a nemzeti kormánynak szívügye Debrecen”.

Majd így folytatta:

„Már nem is úgy szól a nóta, hogy Debrecenbe kéne menni, hanem inkább úgy: Debrecennek kéne lenni! A város lassan negyedszázada gyorsítópályára került, és nem száll le róla! Zakatoló gazdaság, pezsgő kultúra, izgalmas szellemi és egyetemi élet, bővülő turizmus, egyre jobb életminőség. A politika Debrecenben hozzáadott értek: Papp László polgármester, Kósa Lajos, Dr. Pósán László és Tasó László országgyűlési képviselők és munkatársaik remek csapatot alkotnak, és mindig a város érdekét képviselik.”

A KESMA kötelékébe tartozó megyei napilap és hírportálja szerint Fürjes azt is mondta óvodaavató debreceni beszédében, hogy „minden gyermek egy újabb őrhely, és minden óvoda építése igazi örömhír”.

Orbán Viktor nyakkendőt köt a „hét törvénye” tükrében
facebook.com/orbanviktor
Mint az köztudott, Orbán Viktor 2020-as összegzése szerint „a 21. századi Magyarország nemzeti politikájának hét törvénye, hogy haza csak addig van, amíg van, aki szeresse; minden magyar gyermek újabb őrhely; az igazság erő nélkül keveset ér; csak az a miénk, amit meg tudunk védeni; minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük; határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs; egyetlen magyar sincs egyedül”.

Kedves Olvasónk! A véleményedet megoszthatod a Debreciner közösségi oldalán. Gyere, szólj hozzá!

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.