A SZEMEDNEK HIGGY!

Papp László: 4 fotó, 11 névemlítés a Debreceni Korzóban

Debrecen polgármestere (aki idén ismét a Fidesz polgármesterjelöltje) szerepel a legtöbbször az ingyenes városi kiadványban, de rajta kívül még 8 másik fideszes képviselőjelölt is fotóval és/vagy névvel látható az októberi számban. Kósa Lajostól interjút kértek és kaptak.

• Papp László polgármester 4 fotón szerepel a Debreceni Korzó legújabb számában, a nevét 11 alkalommal említik.

Széles Diána alpolgármester 2 fotón látható és kétszer olvasható a neve, Komolay Szabolcs alpolgármester 1 fotót és említést kapott, Barcsa Lajos alpolgármester szintén 1 fotót, de 2 említést.

• A polgármesteren és az alpolgármestereken (mindhárman képviselőjelöltek) kívül még 5 olyan fideszes politikus kapott fotót és/vagy említést a havi kiadványban, aki szintén képviselőjelöltje a pártnak az október 13-ai önkormányzati választáson: Becsky István, Csaholczi Attila, Korbeák György, Papp Csaba, Papp Viktor.

• A kiadványban nem fideszes polgármesterjelölteket vagy képviselőjelölteket nem találtunk.

• A Debreceni Korzó az impresszuma szerint információs kiadvány, kiadója az önkormányzati tulajdonú Médiacentrum Debrecen Kft., 70 ezer debreceni postaládába dobják be, elérhető a városban számos terjesztési ponton, illetve letölthető az internetről.

• Az októberi kiadvány egész oldalas interjút közöl Kósa Lajos országgyűlési képviselővel abból az alkalomból, hogy a politikust a Fidesz alelnökévé választották a legutóbbi pártkongresszuson. A Debrecen a legjobb úton van című interjú láthatóan része a Fidesz választási kampányának, bár a kérdés és a válasz nem mindig talál egymásra. Például:

Hogy látja, mire számíthat Debrecen az elkövetkező években a kormány részéről?

Nagyon büszke vagyok arra, hogy Debrecen – Papp László polgármester irányításával – töretlenül fejlődik. Messzemenőkig támogatom, és minden erőmmel azon leszek, hogy a városnak és a polgármesternek segítsek. Addig, amíg a városvezetés és a városért lobbizó országgyűlési politikusok ilyen összhangban dolgoznak, nem is lehet hiba.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.