MOSOLYALBUM

Már nem titok

Pappné Gyulai Katalin, a Debreceni Tankerületi Központ korábbi, nemrég nyugdíjba vonult vezetője az utóbbi időben egyre több fideszes pártrendezvényen tűnik fel, amelyeken láthatóan jól érzi magát, készséggel alkot kisebb-nagyobb csoportképet debreceni fideszes politikusokkal.
Pappné Gyulai Katalin (a kép bal szélén) nemrégiben kérte a nyugdíjazását - Itt fideszes képviselőkkel fotózkodik a debreceni konzultációs kormánypárti kampánygyűlés után
facebook.com/drpappcsaba

Nemrégiben azzal vált ismertté a fővárosi sajtó egy részében, hogy ő volt az országban a legnagyobb összeggel jutalmazott tankerületi vezető: 2,5 millió forinttal állt az élen. A Magyar Narancs erről szóló cikkében az is olvasható, hogy Pappné 10 éven át vezette a tankerületet és nevéhez több botrány is kapcsolódik. A legemlékezetesebb ezek közül az volt, amikor 2018-ban pedagógusnapon a „Nemzedékek jövőjéért” díjjal tüntette ki a közgazdász végzettségű Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselőt – írta a Magyar Narancs, mi ezt annyival egészítenénk ki, hogy Kósának nincs közgazdász végzettsége.

Pappné Gyulai Katalin a napokban megkapta Hajdú-Bihar Megye Önkormányzatának Bocskai István-díját, amit a fideszes többségű megyei közgyűlés adományozott neki, bár Pappné munkásságának szinte teljes egésze Debrecenhez kötődik, Debrecen pedig megyei jogú városként nem tartozik a megyei önkormányzat fennhatósága alá.

Pappné legutóbb olyan fotó(ko)n volt látható, amely(ek) Szijjártó Péter (Fidesz) külminiszter debreceni szankcióellenes, nemzeti konzultációs kormánypárti rendezvényén készült(ek).

A MOSOLYALBUM rovatunk korábbi fotói itt láthatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.