SZÓ SZERINT

Egy marék szaloncukrot kapnak azok az emberek, akik a gyermekeinket tanítják

„2 500 000 forint! Ennyi motivációs elismerést kapott a helyi tankerület idén nyugdíjazott vezetője, Pappné Gyulai Katalin a tavalyi év végén, míg a pedagógusok semmit sem kaptak!”
Momentum

A Momentum debreceni szervezetének közleménye és fotói.

„Egy kezdő tanár fizetése ma nem éri el a 200 ezer forintot, év végén pedig – bónusz gyanánt – egy marék szaloncukrot kapnak azok az emberek, akik a gyermekeinket tanítják.

Ezzel szúrja ki a pedagógusok szemét az Orbán-kormány és az oktatásért felelős Pintér Sándor.
Persze nem mindenkiét, hiszen a haverokra gondolnak…

Míg a pedagógusoknak áldatlan körülmények között, potom pénzért kell dolgozniuk, addig a tankerületi fideszes vezetők milliókat raknak zsebre év végén.

Bizony: a tanárokat kirúgó emberek milliókat kapnak, azok pedig, akik napról napra a gyermekeinkkel foglalkoznak azzal szembesülnek, hogy hazaárulónak és felbújtónak hívja őket a kormány, ha fel mernek szólalni a megalázó fizetések és a tönkretett oktatás ellen.

2 500 000 forint! Ennyi motivációs elismerést kapott a helyi tankerület idén nyugdíjazott vezetője, Pappné Gyulai Katalin a tavalyi év végén, míg a pedagógusok semmit sem kaptak!

Szégyen, amit Pintér Sándor, Orbán és a tankerület művel.

Szembesüljön vele mindenki, hogy mégis mekkora pofátlanság az, amit az oktatással, pedagógusainkkal és iskoláinkkal művelnek.

Ma reggel egy figyelemfelhívó molinót vittünk ki a Fazekas Mihály gimnázium elé, majd kihelyeztük a tankerület épületére.

Ezen a molinón mindenki láthatja, hogy mennyit költöttek a vezető kifizetésére az oktatás helyett!”

Momentum

A SZÓ SZERINT rovatunk itt tekinthető meg.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.