A NAP KÉPE

Idén is hosszú sor állt a halászléért Tiszacsegén

A karácsony külsőségeiről és az ünnephez kapcsolódó szokásokról mifelénk a fenyőfa után leginkább a halászlé jut az emberek eszébe.
Polgár Tóth Tamás

Vannak, akik klasszikus, generációk óta örökölt receptek alapján rotyogtatják otthon, mások inkább igazi mesterekre bízzák az elkészítését.

Például a méltán híres Tiszacsegei Halászcsárda kiváló konyhájának szakembereire.

A csegei halászlé és annak korhely változata százkilométerekről is idecsábítja az ünnepi étekre vágyókat.

Fotóink ma déltájban készültek.

Polgár Tóth Tamás

A NAP KÉPE rovatunk korábbi fotói itt láthatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.