TUDTAD?

Figyelem! A vármegyei autópályahasználatért is fizetni kell!

Még nincs arról tudomásunk, hogy milyen büntetést fognak kapni azok, akik szabotálják Magyarország Alaptörvényét. Talán bezárják őket a vármegyeháza pincéjébe?

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Árushely az interneten
Debreciner

Közismert, hogy a Fidesz ötletére az Országgyűlés idén július 19-én elfogadta Magyarország Alaptörvényének ama módosítását, mely szerint a „megye” mint területi egység neve 2023. január 1-jétől „vármegyére” változik. Volt idő a felkészülésre, ennek ellenére több szolgáltató is szabotálja Magyarország Alaptörvényét. Ez felháborító!

Tegnap és tegnapelőtt híre ment, hogy mivel nem lehet vármegyei autópályamatricát venni, csak a már érvénytelen lokalitású megyei matrica kapható, ezért aztán vármegyén belül ingyen lehet autókázni a magyarországi sztrádákon. Ez nem igaz! Fizessen mindenki, különben nagyon megbüntetik. Arról még nincs tudomásunk, hogy milyen büntetést fognak kapni azok, akik szabotálják Magyarország Alaptörvényét. Talán bezárják őket a vármegyeháza pincéjébe?

Egy másik árushely az interneten
Debreciner

MÁR EZT IS TUDOD!

Kapcsolódó írásunk:

- Vármegye és/vagy vármegyei?

Itt olvashatók ténytisztázó, adatszembesítő, ismeretterjesztő rovatunk, a TUDTAD? korábbi részei.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.