Sok egy sokra megy 2023-ban is!

Ha te nem rendelkezel az adód 1 százalékáról, akkor azzal is a kormány fog rendelkezni!
Látjuk. Halljuk. Kimondjuk.

Kedves Olvasónk!

Ismét elkezdődik a személyi jövedelemadó bevallásának időszaka, amikor adód 1%-ával támogathatsz olyan ügyeket, melyek fontosak neked.

Mi azt kérjük tőled, hogy segítsd a Debreciner szerkesztőségének munkáját!
Adószámunk: 18554676-1-09

Évekkel ezelőtt azért indítottuk el internetes újságunkat, a Debrecinert, mert úgy gondoltuk, szükség van egy hiteles, a köz ügyeivel érdemben foglalkozó, az olvasók szolgálatát feladatának tekintő orgánumra Debrecenben, a régióban. 2019-es indulásunk óta internetes újságunk a létével, megjelent írásaival, feltárt ügyeivel, eddigi eredményével bizonyította, hogy feladata van.

debreciner.hu

A Debreciner nem kormányzati vagy önkormányzati közpénzből, nem pártfinanszírozásból, nem mágnások szándékából, akaratuk kiszolgálójaként működik, hanem elsősorban olvasóinak előfizetéséből, támogatásából kíván dolgozni, mert a mai Magyarországon egyedül így garantálható a társadalom iránt felelősséget érző újságírói munkához, a demokráciához nélkülözhetetlen szerkesztői szabadság.

Kérjük, adód 1%-ának felajánlásával járulj hozzá a helyi sajtószabadsághoz, a Debreciner működéséhez!

Köszönettel és üdvözlettel:
a Debreciner munkatársai

debreciner.hu
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.