Akkumulátorgyárak ellen küzdő civilekkel szervez lakossági fórumot január 12-re az LMP

A párt szerint kiemelten fontos, hogy a tenni akaró civilek meg tudják osztani a tapasztalataikat egymással, mert csak összefogással érhetnek el sikert.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Az LMP január 12-én, csütörtökön 18 órától Tanuljunk mások sikereiből! címmel szervez lakossági fórumot Debrecenben, a Vágóhíd utca 3. szám alá az akkumulátorgyárakkal szembeni tiltakozásról.

Az LMP már korábban is szervezett egy lakossági fórumot a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyárral kapcsolatban
Polgár Tóth Tamás

Az eseményen részt vesz Kun Zoltán élővilág- és tájvédelmi szakértő, a Fertő-tó Barátai Egyesület titkára, Monostori Éva, az Élhetőbb Monostorért Kezdeményezés képviselője, dr. Vargha Nóra (Fótozók Egyesület) fóti önkormányzati képviselő, környezetvédelmi tanácsnok, valamint Jármi Péter, az LMP Hajdú-Bihar megyei elnöke. A beszélgetést Schmuck Erzsébet, a párt társelnöke moderálja majd.

Elszabadult indulatok, kifütyült polgármester, megválaszolatlanul maradt kérdések…
A január 9-ei akkugyári közmeghallgatásról készült videóinkat ITT TALÁLOD!

youtube.com/c/debreciner

A lakossági fórum Facebook-eseményében a szervezők azt írják, kiemelten fontosnak tartják, hogy az akkumulátorgyárak létesítése ellen tenni akaró civilek meg tudják osztani egymással a tapasztalataikat, mert csak összefogással érhetnek el sikert.

Az LMP már korábban is szervezett egy lakossági fórumot a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyárral kapcsolatban, az erről írt beszámolónkat ide kattintva olvashatják. A további, CATL-gyárról szóló anyagainkat itt találják.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.