A SZEMEDNEK HIGGY!

Emlékkert, Nagytemplom, Debrecen 2.

Csak pusztul tovább.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Debrecen a rossz kivitelezés, az igénytelenség fővárosa lenne? A város közepén járunk ismét, és ismét a nyilvánosság erejével próbálunk hatni a városvezetésre, hogy tegye a dolgát, különösen Puskás István kulturális alpolgármester és Széles Diána turizmusért felelős alpolgármester.

Lia
Lia

Fél éve, tavaly júliusban szóltunk legutóbb arról, hogyan néz ki a nemzeti emlékhely közvetlen környéke Debrecenben. A Református Nagytemplom mögött járunk, azoknál a lépcsőknél, ahol megpihenni szoktak a debreceni fiatalok, a gyerekeiket legeltető anyukák és apukák, a messziről jött turisták és az osztálykiránduláson lévő diákok.
Tavaly júliusban azt reméltük, hogy a református egyház és a város vezetői legalább augusztus huszadikára, amikor igen sok idegen megfordul itt, István király ünnepére megjavíttatja ezt a csúfságot. Tévedtünk.

Lia
Lia

Most szólunk megint. Illetékesek! Debreceni vezetők! Két kínai akkumulátorgyár melletti harcoskodásuk között vessenek már néhány pillantást arra a városra is, amiről gondoskodniuk kellene! Január, február, itt a nyár!

Kapcsolódó fotók:

- Emlékkert, Nagytemplom, Debrecen

- …és még rozsdásodik is a kapaszkodó

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.