„Volt egy-két olyan kirívó eset, amikor nekem is kinyílt a bicska a zsebemben” – Reszegi László a Debreciner Podcastban

A HajduPress és az Alföld Televízió főszerkesztője azt mondja, Tutor Lóránt tulajdonos nem szól bele a szerkesztésbe, politikailag független orgánumokként tudnak működni.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A Debreciner Podcast második évadának hetedik adásában Reszegi Lászlóval, a HajduPress és az Alföld Televízió főszerkesztőjével, a Szegedi Tudományegyetem oktatójával beszélgetett Könnyü Hella és Polgár Tóth Tamás, a Debreciner munkatársai.

Reszegi László 2022 októberében felszólalt egy debreceni diáktüntetésen a pedagógusok mellett. A beszédében éles kritikával illette az Orbán-kormány politikáját. Többek között erről a tettéről, valamint oktatásról, demokráciáról, debreceniségről és az általa főszerkesztett médiumokról kérdeztük őt.

A podcastunk folytatásához olvasóink és hallgatóink támogatására van szükségünk. Amennyiben szeretnének még több ilyen adást hallgatni, kérjük, fizessenek elő online újságunkra!

A Debreciner Podcast korábbi műsorait itt találod. Ajánljuk!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.