Elhunyt Gulácsi Anna Ilona, a DK debreceni önkormányzati képviselője

2020 óta vett részt a közgyűlés munkájában.

Elhunyt Gulácsi Anna Ilona, a DK debreceni önkormányzati képviselője. A hírt Varga Zoltán, a párt országgyűlési képviselője osztotta meg a közösségi oldalán.

Gulácsi Anna Ilona a debreceni közgyűlésben 2022. augusztus 18-án
Polgár Tóth Tamás

Gulácsi Anna Ilona a közösségi profilja szerint 1952-ben született Tapolcán, a politizálás előtt évtizedekig az oktatás területén dolgozott. A 2019-es önkormányzati választáson a 22-es számú egyéni választókerületben indult, ahol a második helyen végzett a szavazatok 25,54 százalékával. A közgyűlésbe Varga Zoltán országgyűlési képviselővé válásakor jutott be a párt kompenzációs listájáról, 2020. június 25-én tette le az esküjét. Előtte ciklusokon keresztül az Ifjúsági és Sportbizottság külső tagja volt.

Varga Zoltánnal egy DK-s sajtótájékoztatón
Polgár Tóth Tamás

2020 októberében Gulácsi Anna Ilona volt az egyik előterjesztője annak a javaslatnak, amely szerint egy 110,4 millió forintos költségvetési átcsoportosítással bruttó 200 ezer forintos jutalomban részesítették volna a város szociális intézményeinek dolgozóit. A kezdeményezést végül a Fidesz módosítójával fogadta el a testület, ennek eredményeképp egy 50 millió forintos keretből differenciáltan jutalmazták a Városi Szociális Szolgálat dolgozóit.

Gyurcsány Ferenccel
Facebook
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.