Élőben az akkugyári közmeghallgatásról – minden, amit a Debreciner mutatni tudott

Olvasóink kérték, hogy mutassuk meg egy helyen az általunk készített videókat.
Kollégánk munkában a január 20-ai közmeghallgatáson
Könnyü Hella

A Debreciner munkatársai több részletben élő videóközvetítést adtak a közösségi hálón a január 20-ai debreceni akkumulátorgyári közmeghallgatásról.

Az esemény 10 órán át tartott, sajnos nem tudtuk az egészet rögzíteni, sokszor nem a legjobb minőségben sikerült továbbítanunk a képet és a hangot – szerény költségvetésű online újságunk jelenleg nem rendelkezik az ehhez szükséges eszközökkel, háttérrel. Mégis közreadjuk most összeszedve az élő közvetítéseink elérhetőségeit egyben, mert számos olvasónk kérte, s mert magunk is úgy gondoljuk, hogy történelmi dokumentumokról van szó.

Most a Facebookos elérhetőségeket adjuk meg, hamarosan a YouTube-ra is felkerül minden.
A vidókat Budai Péter és Polgár Tóth Tamás készítette.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, ha hozzá tudsz járulni ahhoz, hogy jobb eszközökkel tehesse ezt, akkor támogasd! Rajtad múlik! Köszönjük!

Első részlet

Második részlet

Harmadik részlet

Negyedik részlet

Ötödik részlet

Hatodik részlet

Hetedik részlet

A CATL kínai akkumulátorgyár debreceni ügyeiről itt olvashatod a Debreciner cikkeit.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.