A SZEMEDNEK HIGGY!

Papp és Papp – a debreceni polgármester magányossága

Nézi saját magát a hajdú-bihari napilapban, s volt, aki szombaton ezt lefotózza szemből is, hátulról is.
facebook.com/drpappl

Papp László (Fidesz) debreceni polgármester szombaton bement a hivatali irodájába, leült az íróasztalához, kinyitotta a KESMA kötelékébe tartozó Hajdú-bihari Naplót, s megtekintette abban a vele készült interjút.

facebook.com/drpappl

Mindezt olyan jelentőségű történésnek vélte – ő vagy az egyre sikertelenebb személyes politikusi marketingjével foglalkozó szakembere –, hogy két fotóval íziben megjelentették a polgármester közösségi oldalán.

Ezt a mondatot illesztették a két fotóhoz: „A szombat is munkanap, készül a 2023-as költségvetés, de jutott idő belenézni az újságokba is.”

Arról nincs hír, hogy Papp polgármester nyilvánosan meghirdetett lakossági fórumon találkozna a debreceni polgárokkal, s megvitatná velük a város sorsát.
Egy mondatot idézünk abból az interjúból, amit Papp adott a kormányszimpatikus médiumnak: „Az én Debrecenem egy toleráns, vitára nyitott, de az érvekre, tényekre építő, kulturált beszélgetést képvisel.”

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.