Állj ki a jogaidért ORSZÁGSZERTE!

Elvisszük hozzád a Közélet Iskolája képzéseit.

A Közélet Iskolájában azért dolgozunk, hogy minél többen ismerjék a közösségi érdekvédelem eszközeit, és fenntartható, jól működő szervezeteket építsünk. Szeretnénk, ha ez a tudás országszerte elérhető lenne minél több helyszínen.

Közélet Iskolája

A Közélet Iskolája Országszerte programjában olyan fővároson kívüli partnereket keresünk, akiknek ingyen elvisszük az általuk választott képzésünket szervezetépítés, társadalmi egyenlőtlenségek, érdekvédelem témákban.

Kinek szól a program?
• A jelentkezők lehetnek bejegyzett szervezetek vagy informális csoportok, lehetnek önkéntesekből vagy munkavállalókból álló szervezetek is.
• Azok jelentkezését várjuk, akik közösségben tesznek egy igazságosabb Magyarországért és szeretnék fejleszteni a munkájukat.
• Jelentkezhetnek olyan szervezetek, akik saját tagságukkal vennének részt a képzésen, és olyanok is, akik több szervezettel összefogva töltenék meg a képzésen elérhető helyeket.
• Csak vidéki csoportok jelentkezését várjuk, a budapestieket várjuk a nyitott képzéseinkre.

Mit adunk és mit várunk? A programba bekerülő szervezetekre a helyszíni szervezésben és minimum 12 résztvevő toborzásában számítunk, amiben támogatást nyújtunk. A Közélet Iskolája ingyen biztosítja a képzés megtartását, és finanszírozzuk a helyszínt és étkezést a résztvevőknek. A szervezetekkel a program nyilvános kommunikációjában is együttműködünk.

Mikor tartjuk a képzéseket? 2023 áprilisa és augusztusa között, egy- vagy kétnapos képzést viszünk el a kiválasztott szervezetekhez egyénileg egyeztetett időpontban. Őszi Országszerte képzésekre 2023 nyarán lehet majd jelentkezni.

Milyen témában kérhetsz képzést? Csoportszervezés, moderálás, stratégiai tervezés, állampolgári jogok, érdekvédelem, közösségi választási kampányolás, részvételi akciókutatás, toborzás és szövetségépítés, társadalmi vagy nemi egyenlőtlenségek, akció és kampányszervezés, szövetkezetépítés.

Részletek és jelentkezés itt.

A jelentkezőket személyes beszélgetés miatt keressük majd, hogy kiválasszuk a négy szervezetet, akikkel 2023 első felében együtt dolgozunk az Országszerte programban.

Kérdéseddel írj a info_KUKAC_kozeletiskolaja_PONT_hu email címre vagy keress minket telefonon 06308717762 (Gecse Barbara, oktatásszervező).

Ajánljuk még budapesti képzéseinket is, ugyanis nem csak a részvétel ingyenes, de ebédet, utazási támogatást, szállást, szükség esetén gyermekfelügyeletet is biztosítunk. A képzések helyszíne fizikailag akadálymentesített.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.