Ki az áldebreceni? (szavazás)

A kormányszimpatikus, leginkább közpénzből fizetett állami és/vagy lokális média, a milliárdokkal megtámogatott közösségi hálós kihangosító csapatuk és az állampárt ifjúsági szervezetének egyes helyi (debreceni!!!) túlaktivistái hetek óta folytatják a debreceni és mikepércsi lakossági tiltakozások befeketítését.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Akinek kételyei vannak a kínaiak Debrecenbe építendő akkumulátorgyárával kapcsolatban, azt igen súlyosan megbélyegzik a Rogán-minisztériumban fogant ítélkezésekkel.

Állítólag ott találták ki az „áldebreceni” megnevezést is, onnan irányították, hogy az egész médiájukban futótűzként terjedjen el ez az új magyar szó szerte az országban.

Az állami M1 tálalása
Facebook

A tiltakozó debreceniek tudják, hogy hazudnak róluk – elsők között a választott városvezetőik

Azt hitték Budapesten, hogy ezt az ügyet majd elpuhítja helyben a jóarcú debreceni polgármester és az örökász országgyűlési képviselő. A figurát mintha cinikusra vette volna a polgármester, már az első közmeghallgatáson kifütyülték, a soha el nem kopó Kósa Lajos pedig hónapok óta mélyen hallgat a debreceni akkugyár ügyében, meg nem jelenik olyan helyen, ahol ez szóba kerül. Süllyed a hajó…?

Tehát miután a Fidesz fővárosában a helyi potentátok képtelenek kezelni az eszkalálódott helyzetet, a Rogán-központ vette át az irányítást Budapestről. Szokásosan egymondatos üzenetük arról szól, hogy itt minden rendben lenne, ha a Soros által felbéreltek nem hergelnék az embereket.

Tiltakozó menet és demonstráció a CATL akkumulátorgyára ellen – 2023. január 28.
Lia

Ez a Rogán-kommunikáció talán az ország más területein hatékony népámítás lehet a törzsközönség soraiban, de Debrecenben sikertelen, sőt kontraproduktív még a mélységesen hű fideszesek körében is. Megalázzák a mikepércsi és debreceni édesanyákat azzal, hogy ők nem a gyermekeiket, a családjukat féltve tiltakoznak, hanem lefizetett külföldi ügynökei az ország tönkretételének?

Ha ezermilliószor elmondja Debrecen pogármestere és az ő közpénzből működtetett helyi médiája, hogy a kínai akkugyárral kapcsolatos félelmeket a politikai ellenzéke generálja, akkor sem igaz.

Itt olvasható a teljes írás: Basahalom Boulevard.

Az állami M1 tálalása
Facebook

De vajon ki az áldebreceni?

A Debreciner voksolásra hívja olvasóit!

Szavazni március elsejéig lehet itt, egy címről csak egy szavazatot fogad el a rendszerünk.

Kapcsolódó írás:

- A Debrecenben felépítendő kínai akkumulátorgyár miatt tiltakozók ellen kampányoló Megafon alapítója Debrecenben született

A CATL kínai akkumulátorgyár debreceni ügyeiről itt olvashatod a Debreciner cikkeit.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.