Ezt levezekelni nem lehet - KineDok Filmklub Debrecenben

Húsz évet ült hirtelen felindulásból elkövetett emberölésért.
Ezt levezekelni nem lehet
verzio.org

A Kinedok Magyarország és az Alternatív Közösségek Egyesülete eseménye kedden, február 28-án 17:30 órakor kezdődik a Baross 16-ban.

Vilmos 2005-ben szabadult a börtönből, ahol 20 évet ült hirtelen felindulásból elkövetett emberölésért. Hogy mi vezetett a gyilkossághoz, azóta sem tudja felidézni, de tettének súlyát folyamatosan cipeli. Szabadulása után kezdetben hajléktalanként élt, majd hosszú évek alatt sikerült Budapest peremén lakhatáshoz jutnia. Itt él az állataival, akik a családját jelentik. Mindennapjait különböző testi betegségek nehezítik. A film azután kapcsolódik be Vilmos életébe, hogy gyomorrákot diagnosztizáltak nála. Ekkor dönt úgy, hogy megpróbálja feldolgozni a múlt eseményeit, amiben egy szociális munkásokból álló csapat segít neki.

Rendező: Halász László. Időtartam: 42 perc.

NASS – a Debreciner ajánlórovata.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.