A nap száma: 7000 euró támogatás a kínaiaktól

500 élelmiszercsomag a debreceni rászoruló családoknak.
debrecen.hu

A napokban számoltunk be arról, hogy Széles Diána (Fidesz) gondoskodási alpolgármester és politikustársai olyan élelmiszercsomagot vittek egy kilencgyermekes családnak, amely csomagnak az összeállítását a CATL támogatta.
Akkor azt írtuk, hogy az alpolgármester a közösségi posztjában nem tájékoztatta a követőit arról, hogy a számos debreceni és mikepércsi aggodalmát és tiltakozását kiváltó kínai akkumulátorgyár anyagilag vagy termékkel támogatta az adományokat osztó debreceni karitatív testületet, aminek Széles Diána a társelnöke. Arról sem találtunk információt, hogy a CATL adományának köszönhetően hány rászoruló debreceni családhoz érkezett-érkezik húsvéti segítség.

debrecen.hu

Azóta megjelent egy beszámoló a debreceni önkormányzat hivatalos oldalán, abból idézünk:
„A Debreceni Karitatív Testület húsvét alkalmából tartós élelmiszereket tartalmazó csomagokat adott át rászoruló családoknak 2023. április 5-én.
Az ünnephez kapcsolódóan a CATL – mint főtámogató – és más támogatók jóvoltából összesen 500 darab, egyenként körülbelül 6500 forint értékű csomag összeállítására és kiosztására nyílt lehetősége a testületnek. A segítségnyújtást a CATL 7000 euróval támogatta.”

A NAP SZÁMA alrovatunk korábbi részei itt olvashatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.