A Kárpátokig tolná ki Debrecen határát a Kutyapárt

Egymillió főre növelnék Debrecen lakosságát, hogy még több passzivistájuk legyen. Sörszökőkutakat is létesítenének a Kossuth téren.

Szombat (május 25.) délután tartott járdafestő akciót a Magyar Kétfarú Kutya Párt (MKKP) a debreceni Ifjúság utcán, amelyen a párt helyi politikusa, Szabados István mellett két aktivistájuk (az ő szóhasználatuk szerint „passzivistájuk”) és az LMP-s Murguly Mátyás vett részt. Az ország számos pontján alkalmazott négyszínfestéssel a járda rossz állapotára szeretnék felhívni a figyelmet.

A zöldebb jövőéert
Tóth Tamás

Szabados István a Debrecinernek azt nyilatkozta, hogy a választásnak nincs tétje, mert már megnyerték. Arra a kérdésünkre, hogy korábban mi volt a tétje, azt a választ adta, hogy a zöldebb jövő. Ezzel a párt egyik kampányígéretére utalt, amely szerint „marilizálnák a legahuánát” . Elmondta, hogy Debrecenben a vezetékes víz mellé vezetékes sört szeretnének bevezetni, valamint a Kossuth téren sörszökőkutakat alakítanának ki. Arról biztosított minket, hogy ez hamarosan megvalósul.

Az egy főre eső passzív emberek száma Debrecenben a legnagyobb az országban
Tóth Tamás
Az MKKP politikusa szerint Debrecen a párt fellegvára, ugyanis az egy főre eső passzív emberek száma itt a legnagyobb az országban. Éppen ezért arra készülnek, hogy növelik Debrecen lakosságát, hogy több passzivistájuk legyen. „Legalább egymillió fős Debrecenben gondolkodunk. A határait a Kárpátokig kitolnánk” – fogalmazott Szabados.
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.