NASS

Hogy kommunikál a BMW-gyár a debreceniekkel? – Nyilvános programokkal zajlik a Debreceni Egyetemen a kommunikációs szakhét

Május 3-án médiaszereplők beszélgetnek a nyilvánosságról, a trenddé válásról és a kiégésről a Modemben, május 4-én pedig a BMW debreceni gyárának kommunikációs vezetője tart előadást az egyetemen.

Május 2-án kezdődött és 4-éig tart a Debreceni Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék Kulissza, csapó, teltház címet viselő szakhete, amely során a kreatív ipar működéséről tartanak nyilvános és csak a hallgatóknak szóló programokat.

Ma, május 3-án 16 órától Megyeri Csilla (az Alföld Televízió volt műsorvezetője, a Sassy & Classy alapítója), Dánielfy Gergő énekes, színész (az állami televízió A Dal című tehetségkutatójában 2018-ban az év felfedezettje) és Vavra Bence énekes (a Sztárban Sztár 2022-es győztese) beszélget a trenddé válásról, a nyilvánosság és a médiaszereplés kezeléséről, valamint a kiégés problémájáról. A beszélgetést a Modem Tiéd itt a tér nevű programsorozatának részeként tartják meg a kulturális intézmény előterében.

A Debrecen melletti BMW-gyár a Sentinel-2 műhold május 1-i felvételén
Debreciner

Holnap, május 4-én 14 órától pedig A BMW Group Gyár Debrecen és kommunikációja a mindennapokban címmel tart előadást Jenei Réka, a cég kommunikációs vezetője a Debreceni Egyetem főépületének XI-es termében.

A Debreceni Egyetem központi épülete
Koppányi Szabolcs

A kommunikáció szakosok háromnapos rendezvényén szakmai workshopokat is rendeznek, de ezeken csak egyetemisták vehetnek részt regisztrációs kötelezettséggel.

További részleteket a szakhét Facebook-eseményében olvashatnak.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.