Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!
Átfogó szakmai ismeretekre, érdekességekre tehetett szert az, aki szerdán ellátogatott a Malter bárba a Baross utca 16. alá. Magyarország két sörnagykövete közül az egyik, Polgár István (Indi) ellenőrizte a vendéglátóhely söcsapolásának minőségét, egyúttal bemutatót tartott, miként lehet többféle ízt kivarázsolni ugyanabból a hordó sörből. Megtudtuk azt is, hogy miért habzik túl a sör, de azt is, hogy olykor csak habot kapva igazi különlegességet ízlelhetünk meg.
A Dreher sörgyár hivatalos Pilsner sörnagykövete sorra vette azokat a hibákat, amelyeket egy-egy vendéglátóhely elkövethet. A szállítástól kezdve a tároláson át a csapraverésig, sőt azon is túl, mivel a csapolás során is történhet olyan baki, ami ront a minőségen vagy akár szigorúan véve értékelhetetlenné is teheti az árpalét. Ha például „kivinném ezt az üveg sört itt a napra, két óra múlva mehetne a kukába”. Vagy ha a szállítás során nem szavatolt az, hogy lehetőleg egyáltalán ne érje fény a sört, akkor voltaképp nem ugyanazt a minőséget kapjuk, amit elvárhatnánk.