„Itt nem lenne helye akkumulátorgyárnak” – Bruti a Debreciner Podcastban

Brüsszelből dolgozna a magyar civilekért a debreceni stand-upos. Úgy látja, az emberek egy része nem fogja fel, hogy az állam az adófizetők pénzéből gazdálkodik, a többiek pedig átlépnek a problémán, mondván: „Gyurcsány jobb volt?”.

A Debreciner Podcast második évadának 16. adásában Tóth Imre „Bruti” debreceni humoristával, zenésszel beszélgetett Polgár Tóth Tamás, a Debreciner újságírója, valamint Porcsin Zsolt újságíró, lapunk főszerkesztője.

A podcastban Bruti beszélt arról, hogyan kezdett el a humorból pénzt keresni, milyen előnyei vannak a stand-uposokat tömörítő szervezeteknek, ő miért lépett ki egyből. Úgy látja, egy Debrecen méretű városban lehetne állandó stand-up klub, de ebbe pénzt kellene fektetni, a fellépőket ugyanis meg kell fizetni. Szerinte Magyarországon egy hozzá hasonló megosztó humorista nem lesz igazán nagy név, ez a stílus ugyanis nem elég populáris ehhez.

Bruti most arra készül, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt színeiben európai parlamenti képviselő lesz, amennyiben a párt eléri a bejutáshoz szükséges 5 százalékot a 2024-es EP-választáson.

A humorista beszédet mondott május 23-án az LMP akkumulátorgyárak elleni tüntetésén Debrecenben. A podcast felvétele hetekkel ezen esemény meghirdetése előtt történt, ezért ezt a megnyilvánulását nem érintettük a beszélgetésben.

A podcastunk folytatásához olvasóink és hallgatóink támogatására van szükségünk. Amennyiben szeretnének még több ilyen adást hallgatni, kérjük, fizessenek elő online újságunkra!

A Debreciner Podcast korábbi műsorait itt találod. Ajánljuk!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.