Korrupció és orvosi ügyeletek – Vámospércsi fogadóórán vesz részt Hadházy Ákos

Kosztin Mihály, a Momentum önkormányzati képviselője azt írta, az eseményen a polgárok számonkérhetik a képviselőket, valamint felhívhatják a figyelmüket a problémákra.

Fogadóórát tart július 13-án 17 órától Vámospércsen, a helyi művelődési házban Kosztin Mihály (Momentum), a település önkormányzati képviselője. Az eseményre meghívta Hadházy Ákos (független) országgyűlési képviselőt is.

Facebook

A fogadóórán a választók az európai uniós és állami források felhasználásáról, a vízművek, a szemétszállítás és az egészségügy helyzetéről, valamint a térségben várható beruházásokról beszélgethetnek a képviselőkkel.

Kosztin Mihály az eseményt beharangozó bejegyzésében hangsúlyozza, a képviselői fogadóórán a polgárok számonkérhetik a munkájuk eredményét, valamint segíthetnek abban, hogy a problémáik eljussanak az adott ügyben cselekedni képes képviselőhöz.

A vámospércsi politikus emlékeztetett, az elmúlt időben 12 orvosi ügyeleti pont megszűnt, éjszakai ügyelet pedig csak 5 településen maradt elérhető Hajdú-Bihar megyében. Kosztin Mihály felhívta a figyelmet arra, hogy a változás közvetlenül érinti az Álmosdon, Bagaméron, Fülöpön, Létavértesen, Nyírábrányon, Nyíracsádon, Nyírmártonfalván, Újlétán és Vámospércsen élőket.

Kosztin Mihály
Facebook

Nem ritka vendég Hajdú-Biharban

Az elmúlt másfél évben többször is járt Hajdú-Bihar megyében Hadházy Ákos. Tavaly februárban Szántai László (független) helyi önkormányzati képviselőnek, az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselőjelöltjének kampányolt Berettyóújfaluban (ennek az esetnek a politikai következményeiről itt írtunk), december 14 -én éppen a Debreciner látta vendégül a képviselőt egy nyitott szerkesztőségi ülésen, márciusban pedig személyesen megtekintette az akkor még hírnév nélküli nyírmártonfalvai lombkorona sétányt.

Hadházy Ákos
Polgár Tóth Tamás
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.