AZ OLVASÓ ÍRJA

Megette őket a rozsda

Vajon nem lehetne ezeket a virágtartókat valahol máshol vagy valami más célra felhasználni?
Mr. Paparazzo

Tisztelt Debreciner Szerkesztősége!

Ha jól emlékszem, még a rendszerváltás előtti években szerelték fel a képeken látható zászló- és virágtartókat a debreceni Bem tér és Simonyi út villanyoszlopaira. Akkoriban talán volt is a virágtartókban virág, de már nagyon régen, talán évtizedek óta üresen árválkodnak, megette őket a rozsda. A zászlótartók most október 23-a alkalmából félig-meddig ki voltak használva, de csak a Bem téren egy pár oszlopon láthattunk bennük nemzeti színű lobogót vagy a város kék-sárga zászlaját. Vajon nem lehetne ezeket a virágtartókat valahol máshol vagy valami más célra felhasználni? Itt jegyezném meg, hogy maguk a villanyoszlopok is valószínűleg még a rendszerváltás előtt láttak utoljára festéket, manapság az eredeti szürke helyett inkább „szép” rozsdabarna színekben pompáznak. Talán nem telik a szolgáltatónak festékre?

Mr. Paparazzo

Mr. Paparazzo
Mr. Paparazzo
Mr. Paparazzo
Mr. Paparazzo

Köszönjük a fotókat! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.