„A legszebb erdő, a legjobb fesztivál” – megnyitották a tizenötödik Campus Fesztivált Debrecenben

A Campus a legnagyobb magyar tulajdonban lévő és a leginkább magyaroknak szóló fesztivál - Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja szerint.
Koppányi Szabolcs
Július 19-én este politikusok, egyetemi vezetők és üzleti személyiségek, illetve a szervezők-rendezők több rövid beszéddel hivatalosan is megnyitották a négy napon át tartó, tizenötödik debreceni Campus Fesztivált. A Nagyerdei Stadionban Miklósvölgyi Péter, a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a fesztivál nyitófogadásán közel 12 millió forint adományt gyűjtöttek össze, amelyet jótékony célra fordítanak. Páll László, a másik főszervező, ügyvezető megjegyezte, ez egy pörgős fesztivál, és reméli, hogy jól fognak szórakozni a résztvevők.
Miklósvölgyi Péter
Koppányi Szabolcs
Páll László
Koppányi Szabolcs

Papp László (Fidesz), Debrecen polgármestere megköszönte a Campus Fesztivál szervezőinek, hogy az Agrárminisztérium online szavazásán a Nagyerdő mellett kampányoltak (két VIP-bérletet sorsoltak ki a lájkolók között), így a debreceni erdő lett Magyarország legszebb erdeje a netes voksoláson. Azt is kiemelte, hogy az elmúlt 15 évben szerinte egyre nívósabb partneri kör állt a Campusfeszt mellé.

Papp László
Koppányi Szabolcs

Kósa Lajos (Fidesz) országgyűlési képviselő mindössze annyit mondott: a Nagyerdő az ország legszebb erdeje, a Campus pedig az ország legjobb fesztiválja.

Kósa Lajos
Koppányi Szabolcs

Kossa György, a Debreceni Egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumának elnöke azt kívánta, még 500 évig legyen Campus Fesztivál, jövőre 350 ezer résztvevővel.

Kossa György
Koppányi Szabolcs

Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora arról beszélt, hogy a szerzett jog helyett ők bevezették a szerzett kötelességet - a fesztivál megszervezését értette ez alatt. Bács Zoltán, az egyetem kancellárja pedig azt hangsúlyozta, hogy ez az ország legnagyobb magyar kézben lévő és szerinte a leginkább magyaroknak szóló fesztiválja.

Szilvássy Zoltán
Koppányi Szabolcs
Bács Zoltán
Koppányi Szabolcs

„Élvezzék az autókat, élvezzék a jövőt”

Harangi Emil, a Metal-Sheet Kft. alapító tulajdonosa azt mondta, a nagyobbik fia a Campus Fesztivállal egy évben született, ezért boldog születésnapot kívánt a fesztiválnak. Mint mondta, örül annak, hogy a cégen keresztül támogathatja Debrecen kulturális életét.

Harangi Emil
Koppányi Szabolcs

Hans-Peter Kemser, a debreceni BMW-gyár igazgatója pedig kifejezte az örömét, amiért a cég része lehet Debrecen és a térség életének, valamint a vendégek figyelmébe ajánlotta a BMW által a helyszínen kiállított autókat. „Élvezzék az autókat, élvezzék a jövőt!” – fogalmazott.

Hans-Peter Kemser
Koppányi Szabolcs
Koppányi Szabolcs
Koppányi Szabolcs
Koppányi Szabolcs
Koppányi Szabolcs
Koppányi Szabolcs

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.