Debrecen után a Sziget Fesztiválon is zúgott a „mocskos Fidesz” Krúbi koncertjén

Úgy tűnik, hagyományt teremtett a Campus Fesztivál közönsége.

Augusztus 10. és 15. között rendezték meg Budapesten Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválját, a Szigetet. A zárónapon fellépett Krúbi is, akinek a koncertjén a hvg.hu beszámolója és videója szerint itt is „mocskos fidesz”-skandálásba kezdett a közönség.

hvg.hu

A lap emlékeztet rá, hogy a zenész júliusban Debrecenben lépett fel a Campus Fesztiválon, ahol a Viktória Királynő Emlékkoncert nevű produkcióját mutatta be. Ahogy arról a Debreciner elsőként beszámolt, amikor a narrátor egy perc néma csendet kért a királynővé maszkírozott Orbán Viktor (Viktória királynő) emlékére, a közönség inkább „mocskos Fidesz”-skandálással adott hangot a véleményének.

A hvg.hu arra is felhívta a figyelmet, hogy az idei Szigeten nem ez volt az első megjelenése az aktuálpolitikának, Fekete Giorgio, a Carson Coma énekese augusztus 11-én „A homofóbok buzik”-feliratú pólóban lépett a színpadra.

További részleteket a hvg.hu cikkében olvashatnak.

Ez pedig a Debreciner videója a Campus Fesztiválról, amit már több mint 150 ezren néztek meg a YouTube-csatornánkon:

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.