Tiltakozás Erdogan látogatása ellen – Debrecenben is

A magyar kormány vendégeként november 7-én Budapestre látogat Recep Tayyip Erdoğan török elnök. Ennek nem mindenki örül.
Orbán és Erdogan

A fővárosban több tiltakozó demonstrációt szerveznek gyalogosoknak is, autósoknak is.

Debrecenben a Freedom Club Magyarország hívja néma tiltakozásra a török háborús agresszióval, Erdogán elnök elnyomó rendszerével és a magyar kormány sajátos törökbarátságával egyet nem értőket november 7-én, csütörtökön 17 órára a Modem mögé, a Baltazár Dezső térre.

„Félórás csendes demonstrációval fejezzük ki szolidaritásunkat az ártatlan civil áldozatokkal, és tiltakozásunkat a kurd civil lakosság lemészárlása ellen! Aki tud, hozzon magával gyertyát, mécsest, fáklyát, amelyeket az áldozatok emlékére meggyújthat. A néma demonstráció zárásaként 17.30-tól pedig hangot adunk véleményünknek! SŐT: HANGORKÁNNAL TILTAKOZZUNK! Ehhez sípot, dobot, kürtöt, furulyát, szirénát, bármilyen hangot adó szerszámot mindenki hozzon magával! Egyperces hangorkánnal adjuk a világ tudtára: A DEBRECENIEKNEK FONTOSAK AZ EMBERI JOGOK, A BÉKE, A BÉKÉT SEGÍTŐ INTÉZKEDÉSEK” – olvasható a tiltakozás felhívásában.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.