AZ OLVASÓ ÍRJA

Mekkorára nő egy fa 3 év alatt? – Mintafásítás, Országfásítás, Klímabarát Magyarország

A kormányaktivitást hirdető tábla mögött nincsenek fák. Minden bizonnyal már megnőttek akkorára, hogy átültethették őket szerte az országban. Vagy…
Olvasónk küldte
Debreceni olvasónk az utóbbi napokat Veszprém megyében töltötte, a kiváló időjárás lehetőséget adott számára, hogy kerékpáros túrán élvezze az ősz és kies hazánk szépségeit. Az alábbi fotókat Döbrönte település mellett készítette. Szinte meg sem lepődött, hiszen eszébe jutott Hajdú-Bihar egyik igen friss, európai uniós finanszírozású, világhírűvé vált nevezetessége, a fák nélküli nyírmártonfalvai lombkoronasétány.
Olvasónk küldte

A fotókon is látható sikertáblán ma is olvasható:

„A klíma- és természetvédelmi akcióterv keretében Magyarország klímavédelmi célkitűzéseinek megvalósítása érdekében az ország fával borított területeinek növelését határozta el.
A megvalósításhoz a támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium biztosította, a koordinálást az Agrárminisztérium végezte.
A kivitelezési, erdőfenntartási munkákat a Bakonyerdő Zrt. látja el.
A támogatás összege országosan: 1,88 milliárd forint.
A támogatás éve: 2020.”

Olvasónk küldte
Olvasónk küldte
Olvasónk küldte

Köszönjük olvasónk levelét és fotóit! Másokat is biztatunk, ha van a köz érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.