Miért megyünk, miért maradunk?

Beszélgetéssorozatot szervezünk Debrecenben, ahol arra keressük a választ, milyen faktorok tarthatják itt vagy küldhetik el a pályakezdő fiatalokat a városból.
CKA

Debrecen gazdaságilag dinamikusan fejlődik, meghatározó intézménye a Debreceni Egyetem, rengeteg program és lehetőség nyílik a városban. Az egyetem után mégis sokan elköltöznek, ugródeszkaként használják a várost, majd soha nem térnek vissza.

Mi az, ami marasztal, és mi az, ami arra ösztönöz, hogy elmenj Debrecenből?

A Debreciner rendezvénye október-5-én, csütörtökön 18 órakor kezdődik a Frida Kávéházban (Kossuth utca 8.). 15-15 perces blokkokban lehetőségünk lesz megbeszélni egymással, hogy mit gondolunk a témáról és hogyan befolyásolhatjuk a város megtartó erejét.

A részvétel ingyenes. Várunk szeretettel!

A rendezvény az Állampolgári Részvétel Hete keretein belül valósul meg a Civil Kollégium Alapítvány kezdeményezésére, a szűkebb és tágabb társadalmi környezet figyelmét hívja fel a részvételi demokrácia fontosságára. A programok figyelemfelkeltő jellegűek, a közjó gyarapítását, a helyi közösségi és civil cselekvést helyezik a középpontba. Helyi, megyei és országos akciók, szakmai és civil találkozók, médiaesemények, nyilvános gyűlések, fesztiválok, kiállítások stb. adják össze az Állampolgári Részvétel Hetének programját.

Az esemény Facebook-oldalát itt találod.

CKA
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.