ARCOK DEBRECENBŐL

Szilágyi Orsi

Érdekelnek a kreatív dolgok.
Szilágyi Orsi
Miklovicz-Nyikos Mónika

Engem most azt foglalkoztat, hogy minél önállóbb legyek, és ne kelljen függnöm senkitől. Egy olyan karriert szeretnénk magamnak építeni, hogy megfelelő életkörülményeket tudjak magamnak biztosítani.

Szabadidőmben rajzolok is. Többnyire absztrakt formákat, illetve ruhaterveket. Eredeti végzettségem szerint női szabó vagyok. Szerettem volna ruhatervezéssel is foglalkozni, ezért rajzolok még manapság is ilyen terveket. Sajnos itt a városban nem igazán lehet ruhatervezőként elhelyezkedni. Magyarországon csak Budapesten tudnék ebből megélni. Talán majd egyszer eljutok a fővárosba, ezért is fontos, hogy megteremtsem a saját egzisztenciámat.

Magánarchívum

Érdekelnek a kreatív dolgok: szívesen foglalkozom sminkeléssel és fodrászattal is. Ezek is mind-mind olyan dolgok, amelyek mindenkinek segítenek az önkifejezésben, akárcsak a képzőművészet, így örülnék, ha a későbbiekben ezeket is tudnám valahogyan kamatoztatni.

Magánarchívum

Szilágyi Orsi 21 éves, jelenleg egy utazásszervező cégnél dolgozik.

Az ARCOK DEBRECENBŐL sorozatunkban arról érdeklődünk, hogy éppen kit mi foglalkoztat.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.