13. születésnapját ünnepelte a KULTer.hu

A változásért olvasták fel műveiket a csatlakozott költők. VIDEÓ
KULTer.hu

A napokban ünnepelte a KULTer.hu 13. születésnapját az Alternatív Közösségek Egyesületének közösségi terében. A hagyományokhoz híven október 10-én is átadták a KULTer Start díjat. Az elismerést olyan 30 év alatti fiatalok kaphatják meg, akik kimagasló szövegeikkel járultak hozzá a KULTer.hu működéséhez. Ebben az évben ezt a díjat Vigh Martin vehette át, ő a legfiatalabb az eddig érdemesítettek között.

Vigh Martin
KULTer.hu

Az est második felében felolvasások következtek, a megjelent alkotók ezen az alkalmon is csatlakoztak a 100 ezer költő a változásért programsorozathoz, melynek az a célja, hogy a résztvevők reflektáljanak jelenlegi problémákra. Az eseményen felolvastak: Áfra János, Endrey-Nagy Ágoston, Gyarmati Dominik, Horváth Imre Olivér, Kovács Edward, Kulin Borbála, Lajtos Nóra (nem tudott megjelenni, szövegeit Szeles Judit olvasta fel), Papp Gréta, Szegedi Eszter, Szeles Judit, Urbán Andrea.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.