MOSOLYALBUM

Ismét óvodákban járt Debrecen gondoskodási alpolgármestere, vitte a város ajándékát is

Igen ízléstelen oktatási intézményekben és közpénzből folytatni a nyilvánvaló választási kampányt.
Vajon az alpolgármesterrel társalgó óvodás elmúlt már 6 éves, jogosult már a kártyára, amit vitt neki a néni?
facebook.com/drszelesdiana

Széles Diána (Fidesz), a négy debreceni alpolgármester egyike most a Bartók Béla úti és a Pósa utcai óvodákban járt, s erről több fotóból álló posztot is megjelentetett a közösségi oldalán – ahogy azt szokta.

Mint írja, „örömmel adtam ma át a Bartók Béla úti és a Pósa utcai óvodásoknak az új városkártyájukat, amivel a gyerekek ingyen utazhatnak a DKV járatain”.
Debrecenben ugyanis a közgyűlés döntésének eredményeként 2024. április 1-től díjmentesen utazhatnak a helyi tömegközlekedési cég járatain a Debrecenben működő köznevelési intézményekben óvodai, illetve tanulói jogviszonnyal rendelkező 6 és 14 év közötti korú gyermekek.

Nemrégiben maga a debreceni polgármester is járt hasonló küldetésen az egyik iskolában.

Hosszú még a választásokig, június 9-ig tartó időszak, ezért addig a városvezető kormánypárti politikusok eljuthatnak Debrecen akár összes iskolájába és óvodájába városkártyát osztogatni a gyerekeknek. Igaz, a kampányidőszak hivatalosan április 20-án kezdődik, de e tiltó hatályú dátum előtt is igen ízléstelen oktatási intézményekben és közpénzből folytatni a nyilvánvaló választási kampányt.

Széles Diána akcióban
facebook.com/drszelesdiana

Széles Diána a napokban az Ifjúság Utcai Óvoda Hétszínvirág Tagintézményében járt pacsizni a kicsikkel.

A MOSOLYALBUM rovatunk korábbi fotói itt láthatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.