MOSOLYALBUM

Barcsa alpolgármester is pacsizik a gyerekekkel – Debrecen iskoláit és óvodáit járják a fideszes politikusok

Igen ízléstelen oktatási intézményekben és közpénzből folytatni a nyilvánvaló választási kampányt.
Barcsa Lajosról számos kisgyerekkel készült fotó jelent meg politikusi közösségi oldalán
facebook.com/drbarcsalajos

Barcsa Lajos (Fidesz), a négy debreceni alpolgármester egyike is a napokban szorgosan járja egyéni képviselői választókerületének oktatási intézményeit, s ezekről a látogatásairól több fotó kíséretében rendszeresen beszámol a közösségi oldalán.

facebook.com/drbarcsalajos

Mostanság ajándékot visz a gyerekeknek Barcsa. Debrecenben ugyanis a közgyűlés döntésének eredményeként 2024. április 1-től díjmentesen utazhatnak a helyi tömegközlekedési cég járatain a Debrecenben működő köznevelési intézményekben óvodai, illetve tanulói jogviszonnyal rendelkező 6 és 14 év közötti korú gyermekek, ám ehhez junior városkártyára van szükségük, ezeket viszik helybe lelkesen a fideszes városvezetők a napokban.

facebook.com/drbarcsalajos

Legutóbb Széles Diána (Fidesz) debreceni politikus hasonló aktivitása kapcsán megírtuk, hogy mivel hosszú még az önkormányzati választásokig, június 9-ig tartó időszak, ezért a voksolás dátumáig a városvezető kormánypárti politikusok eljuthatnak Debrecen akár összes iskolájába és óvodájába városkártyákat osztogatni a gyerekeknek. Igaz, a kampányidőszak hivatalosan április 20-án kezdődik, de e tiltó hatályú dátum előtt is igen ízléstelen oktatási intézményekben és közpénzből folytatni a nyilvánvaló választási kampányt.

facebook.com/drbarcsalajos
facebook.com/drbarcsalajos

A MOSOLYALBUM rovatunk korábbi fotói itt láthatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.