Munkatársakat keres a Debreciner Balmazújvároson, Hajdúböszörményben és Hajdúszoboszlón

Pályázatot írtunk ki, várjuk a jelentkezőket.
Debreciner

A Debreciner szerkesztősége már korábban is átlépte Debrecen város határait, folyamatosan kitekintünk Hajdú-Biharra, hogy minél többekhez tudjunk szólni minél több település ügyeit bemutatva.

Keresve a találkozás lehetőségét, tavaly az év vége felé és idén tavasszal már nyílt szerkesztőségi üléseket is tartottunk Debrecenen kívül: Balmazújvároson, Hajdúböszörményben és Hajdúszoboszlón.

Ezeken az alkalmakon meghirdettük, hogy helyi külsős munkatársakat keresünk, akik rendszeresen információkkal, írásokkal, fotókkal, videókkal tudják gazdagítani az ezekről a városokról és környékükről szóló tartalmainkat.

A Debreciner munkájában részt venni akarók megtalálása érdekében pályázatot írtunk ki a balmazújvárosiaknak, a hajdúböszörményieknek és a hajdúszoboszlóiaknak.
Küldjenek nekünk írás(oka)t városukról, friss fotókat, esetleg videókat, nem kötelező mindet! Nincs megadott téma, csak helyi legyen a tartalom, a szöveg vagy a fotó, vagy a videó!
A figyelemre méltó tartalmakat beküldőket városonként 60-60 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal jutalmazzuk.
Korhatár nincs.
De beküldési határidő van: április 9.
Cím: kapcsolat_KUKAC_debreciner_PONT_hu

Várjuk az írásokat, a fotókat és/vagy a videókat! Várjuk leendő munkatársaink jelentkezését!
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.