Élhető lakásokat Debrecenbe, biztonságot mindenkinek Debrecen utcáiban!

Az aHang helyi csoportja, a debreceni aPont csatlakozásra hív fel.

A debreceni aPont – mint közleményükben olvasható – elkötelezett abban, hogy minél több helyi ügyet felhangosítson, függetlenül attól, hogy választások előtt állunk-e vagy sem. A debreceni aPont célja, hogy propaganda és pártérdekek helyett az itt lakók érdekeit tartsa szem előtt.

A napokban két ügyben indítottak petíciót, amelyekben változást szeretnének elérni. Mind a kettő olyan problémára hívja fel a figyelmet, amely itt van a városban, és hosszú távon súlyos problémákat okozhat.

Élhető lakásokat Debrecenbe. Az elmúlt években számos épület olyan szinten amortizálódott, hogy lassan lakhatatlanná válnak. Omladoznak a falak, és az öregedő elektromos hálózat miatt mára egyre gyakoribbak a lakástüzek is. A legrégebbi társasházak fűtése általában szabadba kivezetett gázkonvektoros, ami a legkorszerűtlenebb technológia.

Biztonságot mindenkinek Debrecen utcáiban. Azt kérik a város vezetésétől, hogy vizsgálják felül a jelenleg kijelölt lakó-pihenő övezetek listáját, és egészítsék ki azokkal, ahol ez alkalmazható lenne. Azt is kérik, hogy a már lakó-pihenő övezetnek kijelölt területeken tegyenek meg mindent, hogy az ott érvényes szabályokat betartsák. Száguldozás helyett biztonságot szeretnének a város lakóterületein.

aPont
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.