Újabb két Orlen-töltőállomás nyílt Debrecenben

Jól halad az Orlen magyarországi hálózatbővítése, április közepéig 57 új töltőállomást nyitott meg a vállalat, így országszerte már 135 helyszínen elérhetők a minőségi üzemanyagai és értéknövelt szolgáltatásai. A második ütemben átvett kutak közül április második felében a már meglévő debreceni Orlen töltőállomáshoz újabb kettő csatlakozott.: április 19-én és április 22-én nyitották meg az új kutakat – tájékoztatott a vállalat.
Orlen

Debrecenben a Kassai úti és az István úti kutak öltötték magukra a piros színt, a debreceniek mostantól a nemzetközi eseményeket is befogadó Főnix Aréna közelében, valamint a 4-es főút bevezető szakaszán, a repülőtér vonzáskörzetében is minőségi üzemanyagot tankolhatnak.

„Az Orlennél az a célunk, hogy vásárlóinknak országszerte magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk. Ennek érdekében már tavaly elkezdtük a kutak átvételének előkészítését, így most rendkívül hatékonyan, átlagosan öt nap alatt fel tudjuk készíteni az új helyszíneket a nyitásra. Ez egy jelentős mérföldkő az Orlen magyarországi történetében, ami jól mutatja a hosszú távú elkötelezettségünket. Nagy öröm számunkra, hogy növelhetjük a jelenlétünket egy olyan fontos városban, mint Debrecen” – mondta Jaroslaw Szeliga, az Orlen magyarországi ügyvezetője a töltőállomás-hálózat bővülése kapcsán.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.