Újra szól a Szabad Pécs!

Az olvasók nem késlekedtek támogatásukkal. Bár a kitűzött célt még nem érte el a pécsi független újság, de minden bizodalmuk meglehet abban, hogy sikerülni fog.
Szabad Pécs

Felfüggesztették a Szabad Pécs a működését – a szerkesztőség kéréssel fordult az olvasókhoz – írtuk meg egy hete a pénzhiány indokolta kényszerű lépést.

Ma újra elindult az újság, elérhetők a régi tartalmak, születnek új cikkek. A beköszönő írásban a Szabad Pécs szerkesztősége megköszöni az olvasók támogatását. „Az elmúlt egy héten 165 személytől kapott támogatást a Szabad Pécs. Összesen 1 millió 729 ezer 972 forint érkezett be hozzánk.” Részletesen beszámolnak a hozzájuk érkezett pénzekről, majd így folytatják:

„Ez az összefogás, közösségi erő és bizalom az, ami miatt úgy határoztunk, hogy folytatjuk a munkát. Egyelőre úgy, ahogy eddig. Viszont az is az biztos, hogy a mostani és a leendő támogatásokhoz kell majd igazítani, hogy hosszabb távon hogyan működjön a Szabad Pécs.”

Mint írják, segélykiáltásukat „sokan megértették: a szabad és független sajtó fontos, szükség van rá, pláne vidéken”.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.